Astoria High-rise

HOUSTON, TEXAS

OUR CLIENTS STORY

This contemporary pied-a-terre is the perfect sanctuary for this California family when traveling to Houston for extended stays. Previously the model unit for the building, the architectural finishes spec’d by the developer were beautiful and provided the perfect blank slate for our client’s home. We renovated the powder room and added custom millwork in a few areas to customize a few elements to fit our clients’ needs.

The interiors were inspired by moody and cozy colors, with the desire to make this truly feel like a city home. We integrated a few existing pieces of art into the design, and used a lot of wallpaper throughout the space that brought in warm tones and textures. Curved windows in the living room made laying out furniture a little challenging, since we wanted to highlight both the gorgeous skyline view and optimize tv viewing. Our final solution took advantage of both and the homeowners felt right at home in their new space!

PROJECT DETAILS

  • DESIGN TEAM: LAURA & BLAIR
  • SERVICES: CUSTOM MILLWORKINTERIOR DESIGN, SPACE PLANNING, FINE ART ADVISORY, CUSTOM FURNITURE
  • SIZE: 3,000 SQUARE FEET
  • TIMELINE: 7 MONTHS
  • BUILD TEAM:

www.proffitness.com.ua

www.yarema.ua

Узнайте про интересный блог на тематику Битумная черепица Docke Крона eurobud.com.ua